Brad Pitt a declarat ca faptul ca a devenit tata i-a oferit un lucru pe care banii si faima nu au reusit sa i le ofere niciodata - a reusit sa scape de tristete. “Este cel mai minunat lucru ca mi s-a intamplat pana acum. Este cel mai greu, cel mai amuzant si este cea mai buna recompensa. ”, a declarat Pitt joi, in cadrul emisiunii Good Morning America, informeaza people.com.

Pitt a spus ca cea mai mare bucurie pe care o poti simti este atunci cand devii parinte. Actorul sustine ca acest lucru i s-a confirmat mai ales in timpul filmarilor pentru “The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”, in care interpreteaza rolul lui Jesse James.

“In film, James provine din Missouri, ca si mine. Am fost surprins cat de mult a insemnat acest lucru pentru mine, a fost minunat sa fac ceva care are legatura cu locul natal. “, a spus Pitt. Insa, aceasta experienta l-a facut sa retraiasca tristetea care exista in acea regiune. “E ceva ce am vazut si am simtit la bunicii mei, la oamenii pe care i-am cunoscut. Este o tristete care tine de o vesnicie in acea zona.“, a declarat Pitt.

Pitt sustine ca faptul ca are copii l-a facut sa scape de acea tristete. “Copiii imi spun cele mai amuzante lucruri pe care le-am auzit in viata mea. Sunt cei mai simpatici oameni pe care i-am intalnit. Ei sunt cei mai importanti pentru mine.”, a mai spus actorul.