George Clooney si iubita lui, Sarah Larson, au ajuns la spital vineri, dupa ce au suferit un accident de motocicleta. Cei doi au fost loviti de o masina in New Jersey, informeaza people.com.

Clooney, in varsta de 46 de ani, a suferit o fractura de coasta, iar Larson (28 de ani) si-a fracturat un picior, potrivit purtatorului de cuvant al actorului. Cei doi au fost tratati la Centrul Medical Palisades.

Potrivit politistilor, Clooney conducea un Harley-Davidson in momentul in care s-a ciocnit cu un autovehicul Mazda Millenia. Clooney se afla pe partea dreapta a carosabilului si motocicleta sa a fost lovita de un autovehicul care a virat la dreapta.

Larson a suferit cateva taieturi pe fata si o fractura de picior si a fost transportata la spital de catre o ambulanta. Clooney a insotit-o pe iubita lui in ambulanta pana la spital.

Conducatorul autoturismului, Albert Sciancaledore, in varsta de 27 de ani, nu a fost ranit.

Una dintre persoanele martore la incident a declarat: “Clooney parea ingrijorat de starea prietenei sale. Ea nu a suferit rani grave, insa el a vrut sa se asigure ca totul este in ordine.”.