Cantaretul “Rocket Man”, care a reusit sa scape de dependenta de alcool si droguri, este ingrijorat din cauza comportamentului bizar al cantaretei din ultima perioada si i-a oferit lui Spears tot sprijinul sau.

Potrivit unor surse, Elton i-a oferit lui Britney - care trebuie sa se suspuna de doua ori pe saptamana la teste antidrog, in urma unei hotarari judecatoresti - una din proprietatile sale in care cantareata poate sa locuiasca, departe de privirile paparazzilor.

O sursa a declarat: “Elton a observat ca Britney si-a pierdut controlul in ultimii ani. El a hotarat ca trebuie sa o ajute, pentru ca stie cum este sa treci prin asa ceva. Regreta ca, in ciuda faptului ca a reusit sa ajunga celebra la o varsta destul de frageda, nu a reusit sa-si mentina renumele.”, informeaza smh.com.au.

Britney nu este primul star caruia Elton i-a oferit ajutorul. In 1997, muzicianul si partenerul sau David Furnish l-au “rapit” pe Robbie Williams pentru a-l interna la dezintoxicare, dupa ce au aflat ca artistul consuma in mod regulat heroina, cocaina si ecstasy.

Robbie a declarat referitor la acea experienta: “Am fost inconjurat de doi barbati care m-au urcat intr-o masina, si oricat am incercat nu am putut sa scap de ei. Elton a incercat sa faca enorm de mult pentru mine si nu i-am multumit asa cum trebuia sa o fac.”.

Sir Elton John i-a oferit si cantaretei Amy Winehouse sprijinul, dupa ce aceasta a luat recent o supradoza.