Un tehnician de efecte speciale, care lucra pentru noua productie Batman, a decedat, dupa ce vehiculul in care se afla s-a ciocnit de un copac, in timpul efectuarii unor teste, informeaza bbc.com.

Potrivit companiei de filme Warner Bros Pictures, la momentul producerii accidentului nu se efectuau filmari. Victima se afla pe o platforma pentru camera de filmat, care urmarea un vehicul senzational, care se pare a fi Batmobilul.

Compania Warner Bros Pictures a transmis urmatorul mesaj: “A avut loc un accident mortal la un utilaj ce foloseste la realizarea efectelor speciale din filmul Batman: The Dark Knight. Un tehnician a decedat, dupa ce platforma pe care se afla s-a ciocnit de un copac in timpul unei curse de proba.

Warner Bros Pictures si intregul colectiv care participa la realizarea The Dark Knight isi exprima regretul profund pentru cele intamplate si au transmis familiei si persoanelor apropiate tehnicianului sincere condoleante.”.

Politistii investigheaza accidentul si urmeaza sa verifice daca s-au respectat normele de protectie a muncii.

Batman: The Dark Knight, in care vor interpreta Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman si Morgan Freeman, va aparea in cinematografele britanice in vara urmatorului an.