Revista Cosatto a publicat topul celor mai eleganti parinti din lumea mondena. Cu toate ca au fost numiti “Familia Anului”, Angelina Jolie si Brad Pitt au pierdut titlul de cei mai eleganti parinti in fata cuplului format din Gwen Stefani si Gavin Rossdale.

Fosta cantareata a trupei “No Doubt” si sotul ei, rockerul britanic Rossdale, au devenit parinti in luna mai a anului 2006, cand Stefani a adus pe lume un baiatel, Kingston James McGregor Rossdale.

Pe locul al doilea s-a clasat cuplul format din Brad Pitt si iubita lui, Angelina Jolie, care au impreuna patru copii - trei adoptivi (Maddox, Zahara si Pax) si o fetita biologica, Shiloh.

Pe a treia pozitie a topului s-au instalat fotbalistul David Beckham si sotia sa, cantareata trupei Spice Girl, Victoria Bekham. Cei doi, care s-au mutat de curand in Statele Unite, la Los Angeles, au impreuna trei baieti - Brooklyn, Romeo si Cruz.

Regina muzicii pop, Madonna si sotul ei, regizorul britanic Guy Ritchie au ocupat locul patru al clasamentului, in timp ce actorul Jude Law si fosta lui sotie, Sadie Frost s-au clasat pe pozitia a cincea.

Madonna si Guy au impreuna trei copii - Lourdes, Rocco si David, baietelul adoptat din Malawi. De asemenea, Jude Law si Sadie Frost au tot trei copii - Rafferty, Iris si Rudy.

Topul celor mai eleganti parinti din lumea mondena:

1. Gwen Stefani si Gavin Rossdale

2. Angelina Jolie si Brad Pitt

3. Victoria si David Beckham

4. Madonna si Guy Ritchie

5. Sadie Frost si Jude Law

Galerie Foto: Topul celor mai eleganti parinti din lumea mondena