Dupa o perioada in care i-a criticat dur (cu sau fara motive) atat pe suporteri, dar mai ales pe toti antrenorii care s-au perindat in ultimul timp pe la echipa, patronul Stelei, Gigi Becali a schimbat "macazul" dupa infrangerea suferita la Timisoara.

Recenta "impacare" a patronului Stelei cu Giovanni Becali nu este intamplatoare, cei doi veri incercand sa se ajute reciproc prin exploatarea brandului Steaua, intrat in criza. Sfatuit probabil de Giovanni, pe care l-a avut alaturi la meciul de la Timisoara, Gigi Becali a renuntat la atacurile asupra conducerii tehnice reorientandu-se spre jucatori.

Daca alta data se numarau printre "preferatii" patronului, Surdu, Petre Marin, Croitoru si mai ales Victoras Iacob au fost gasiti acum de Becali drept principalii vinovati ai parcursului slab inregistrat de Steaua in ultima vreme. "Joaca turca pe sute de mii de euro !" a spus Becali la Fanatik.

In stilu-i caracteristic, Gigi Becali a anuntat chiar ca va merge la Liga Profesionista pentru a se legitima fiind convins ca poate evolua mult mai bine decat unii dintre cei pe care-i plateste regeste.

Zapata, Goian, Dica, Emeghara, Ovidiu Petre si Lovin pot rasufla deocamdata "usurati" fiind considerati de patron, indispensabili.

Obiectivul finantatorului este clar, el vizand primenirea lotului

cu ajutorul varului sau Giovanni, care poate "sa-l scape la un pret bun" de fotbalistii care nu dau randament si sa aduca in Ghencea jucatori ce pot reprezenta "o afacere" din toate punctele de vedere.

La randul sau, agentul FIFA, Giovanni Becali ar redeschide in timp "culoarul transferurilor" spre Europa dupa ce apropierea sa de rivala ros-albastrilor, Dinamo nu i-a mai adus profit in ultima vreme.