Desi mai sunt 2 ani si jumatate pana la viitoarele alegeri pentru presedintia Ligii Profesioniste, in fotbalul romanesc se vorbeste din ce in ce mai mult despre "schimbare".

"Incremenit" de foarte multi ani in fotoliul de presedinte, Dumitru Dragomir a simtit ca i se pregateste ceva dupa ce "lupii tineri" din Federatie, Ionut Lupescu si Florin Prunea l-au reclamat la UEFA. Cei doi oficiali i-au semnalat lui Michel Platini, faptul ca Liga lui Dragomir (vicepresedinte FRF) a chemat Federatia in instanta pentru recastigarea comisiilor de disciplina.

" Nu cred insa ca vor reusi sa ma curete, pentru ca ei sint simpli functionari si tot Mircea Sandu face jocurile la Federatie. In situatii grele, eu cu Mircea Sandu ne-am ajutat reciproc, fara tradare !" a spus Mitica la Fanatik.

Daca in urma cu 7 ani, cei mai influenti conducatori ai cluburilor din Liga 1 au fost foarte aproape sa-l puna in fruntea LPF pe Gino Iorgulescu, acum, "noul curent" din fotbalul romanesc agreaza venirea la Liga Profesionista a fostului agent FIFA, Giovanni Becali. Chiar daca Becali nu a iesit inca la atac, Dumitru Dragomir stie ca acesta vizeaza functia de presedinte al LPF.

" Sunt zvonuri ca ar vrea sa-mi ia locul. Giovanni e un om inteligent si nu se baga in ceva daca stie ca va lua plasa. O singura data i s-a intamplat acest lucru, la Rapid.

Dar nu poate ajunge niciodata la Liga fara ajutorul meu !" Constient ca ar putea sa aiba un adversar mai puternic decat el din toate punctele de vedere, Dragomir ia in calcul si o iesire onorabila din scena anuntanad ca va candida la sefia Primariei Sectorului 1.