La putin timp dupa ce au efectuat la Mogosoaia primul antrenament in perspectiva meciului de sambata cu Bulgaria, componentii primei reprezentative de fotbal a Romaniei au fost invitatii Majestatii Sale, Regele Mihai 1 in cadrul proiectului ''Serile Palatului Elisabeta''.

La intalnirea cu "tricolorii", fostul suveran i-a avut alaturi pe toti membrii Familiei Regale: Regina Ana, Principesa Margareta a Romaniei si Principele Radu de Hohenzollern-Veringen.

Asa cum era de asteptat, la "Seara echipei nationale de fotbal a Romaniei" au luat parte si oficialii Federatiei, Mircea Sandu, impreuna cu sotia, Ionut Lupescu, Adalbert Kassai precum si Daniel Prodan. Marele absent a fost chiar Victor Piturca, selectionerul preferand sa urmareasca din tribunele stadionului "Ghencea" restanta dintre Steaua si Pandurii Targu Jiu .

Traditionalele schimburi de cadouri au incheiat evenimentul de la Palatul Elisabeta, toti cei prezenti ciocnind cate o cupa de sampanie in cinstea calificarii Romaniei la Campionatul European din 2008.

Familia Regala a primit de la capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, doua mingi si doua tricouri cu autografele tricolorilor.