Bucurestenii care locuiesc in sectorul 4 trebuie sa se prezinte la Serviciul Parcari din cadrul Primariei Sectorului 4, pana pe 31 martie, pentru reinoirea contractelor de inchiriere a parcarii de resedinta. Institutia pune la dispozitia soferilor circa 40.000 de locuri de parcare de resedinta.

Serviciul Parcari din cadrul Primariei Sectorului 4 se afla pe strada Straduintei nr. 1, programul cu publicul fiind in zilele de marti si miercuri, intre orele 8.30 -14.30, si joi, intre orele 12.30 -18.00. Pentru reinnoirea contractelor de inchiriere a locurilor de parcare pe raza Sectorului 4, solicitantii trebuie sa prezinte urmatoarele documente: copie dupa CI/BI, copie dupa certificatul de inmatriculare al autoturismului, acordul vechi, dovada achitarii taxei aferente pe anul 2014.

"Taxele de utilizare a loculului de parcare se mentin la nivelul anului 2013. Acestia pot obtine Acordul de utilizare, numai dupa achitarea taxei aferente ocuparii locului, la unul din sediile Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 4 (Calea Serban Voda nr. 43, str. Nitu Vasile nr. 50 -54, sos. Oltenitei nr. 37 - 39), precum si in str. Straduintei nr. 1. De precizat ca, neachitarea la termen a sumelor impuse, conform contractului de inchiriere, conduc automat la rezilierea acestuia. Totodata, in conformitate cu prevederile Acordului pentru utilizarea unui loc de parcare, orice schimbare privind adresa de domiciliu, numarul de inmatriculare sau vanzarea autovehiculului, trebuie comunicate in scris, in termen de 5 zile, prin Registratura Serviciului Parcari", se arata in comunicatul emis de Primaria sector 4.

Potrivit institutiei, in prezent 300 de persoane figureaza ca nu au achitat taxa de parcare, iar 5.300 persoane ocupa aceste locuri fara forme legale.