Circulatia va fi restrictionata iar traficul rutier va fi deviat pe bd. Drumul Taberei, intre bd. Vasile Milea si strada Lt. Nicolae Gaina, de duminica dimineata pana la mijlocul lui septembrie, pentru executia lucrarilor in zona statiei de metrou Orizont, informeaza Agerpres.

Conform Brigazii Rutiere a Capitalei, restrictiile se vor aplica de duminica de la ora 5.00 pana pe 16 septembrie, ora 24.00.

Traficul rutier pe bd. Drumul Taberei in zona statiei Orizont se va desfasura astfel: pe sensul de mers dinspre bd. Vasile Milea spre strada Lt. Nicolae Gaina circulatia se va realiza pe doua benzi, de o parte si de alta a statiei de metrou Orizont prin asigurarea unei benzi dedicate numai accesului auto cu latimea de 3,5 metri iar cealalta dedicata accesului auto si troleibuzelor cu latimea de 3 metri.

Pe sensul de mers dinspre strada Lt. Nicolae Gaina spre bd. Vasile Milea circulatia se va realiza pe o singura banda dedicata accesului auto si troleibuzelor cu o latime de 3 metri.

Rutele ocolitoare indicate sunt: Piata Razoare - bd. Timisoara - str. Mihaela Ruxandra Marcu / str. Sibiu /str. Brasov - bd. Drumul Taberei, respectiv Drumul Sarii - str. Lt. Col. Constantin Marinescu - str. Sibiu - bd. Drumul Taberei.

Brigada Rutiera a Capitalei le solicita conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.