A venit vara si tuturor ne sta gandul la vacante si gratare pline de mici si fripturi. Pe de alta parte, vara e anotimpul in care ne putem bucura in voie de fructe si legume proaspete, iar cand canicula ne da batai de cap, inghetata ne face cu ochiul din toate vitrinele. Nu trebuie sa uitam nici de lichide. Stim ca in zilele toride trebuie sa consumam cat mai multe lichide, dar sunt toate la fel de bune? E acelasi lucru daca alegem un suc natural de portocale, o apa minerala sau ne putem racori si cu o bere?

dr. Rodica CibeaFoto: Hotnews

Mai rau e daca ti-ai probat costumul de baie de anul trecut si constati ca te strange. Este vara un moment bun sa incepem un regim de slabire? Ce precautii suplimentare trebuie sa ne luam vara comparativ cu anotimpurile mai reci? Despre toate acestea discutam online cu dr. Rodica Cibea, medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice.

  • Intalnirea s-a incheiat
  • Vedeti raspunsurile invitatei pe Medlive.ro

Dr. Rodica Cibea a activat ca medic rezident in cadrul Clinicii de Endocrinologie si Diabetologie a Spitalului Universitar Lyon Sud, Franta, si in cadrul Clinicii de Diabet si Obezitate, Nutritie si Boli Metabolice a Spitalului Clinic “N. Malaxa” din Bucuresti. Este, din februarie 2009, expert trainer in programul de educatie terapeutica “Sa vorbim despre diabet” (Diabetes Conversations) realizat de compania Healthy Ineractions in colaborare cu International Diabetes Federation Europe.

In prezent, dr. Rodica Cibea lucreaza ca medic specialist in cadrul Hyperclinicii MedLife Unirii.