“We live in an age when pizza gets to your home before the police.”

Tocmai ai castigat o pizza. Cea mai mare, cea mai scumpa, asa cum o vrei. Dar, inainte sa continuam cu detaliile picante, simt nevoia sa spun cate ceva despre Zaza Pizza.

Veti spune ca e un post platit sau din care eu castig ceva. Neadevarat. Am auzit de ea la o petrecere, cand aproape ajunsesem invizibil. Asa a inceput romanta noastra culinara. Totul a fost fabulos, in afara faptului ca frunzele din salata erau taiate in bucati prea mari pentru gustul meu. Mi-am propus sa-l gasesc pe omul care a decis asta si sa-l fac sa le taie mai mici. Nu am apucaturi de acest gen, insa pizza a fost exceptionala, salata la fel, iar singurul lucru care mi-a lipsit pentru a spune ca a fost cea mai reusita comanda din viata mea a fost marimea frunzei. Stiu, sunt carcotas, dar doream sa simt ca am facut o comanda la pizza si a fost 100% ceea ce ar fi trebuit sa fie, fara regrete.

Vlad Telibasa se numeste omul care a hotarat marimea optima a frunzei din salata. L-am identificat si l-am apostrofat. Mi-a explicat de ce e necesar ca salata sa aiba frunzele mari: pentru a pastra aspectul placut atunci cand este livrata. N-am reusit sa-l conving sa le faca mai marunte pentru toata lumea, insa a pus mentiunea vrea salata taiata marunt in profilul meu de client. Super tare! Salata a venit cu frunza taiata fix pe gustul meu la urmatoarele comenzi.

Mereu am vrut sa am o pizzerie. Asa ca am inceput sa-l terorizez pe Vlad cu intrebari. Am aflat o gramada de lucruri, printre care faptul ca a scazut in ultimele luni consumul de pizza. I-am spus ca trebuie sa facem ceva ca intreaga lume sa afle despre cea mai buna pizza si cea mai buna salata. A fost amuzat de ideea mea cu intreaga lumea, dar mi-a atras atentia ca deocamdanta nu poate livra decat in cateva zone ale Bucurestiului (apar pe site).

Azi am facut o intelegere cu Vlad. Ma lasa sa fac cinste cu o pizza tuturor cititorilor blogului meu care inca nu au aflat cat de buna este o Zaza Pizza. Cum functioneaza? Doi pasi simpli:

1. Intri pe zazapizza.ro si iti alegi pizza preferata, ce urmeaza a-ti fi livrata gratuit. Trebuie sa fie prima comanda la ei si poate fi sub limita de 19 RON (comanda minima in mod obisnuit).

2. Suni la 021/335.77.77 sa faci comanda si incepi prin a spune corect parola: POPOKATEPETL (cu K ;-) pentru a beneficia de gratuitate.

Daca alegi sa comanzi mai mult de o pizza, tine minte ca pentru cea mai scumpa pizza din cele comandate nu trebuie sa platesti, ea fiind livrata gratuit.

Cred in recomandarea mea. Daca nu ti se pare ca pizza si salata merita si ultimul banut cerut de Zaza Pizza, te rog lasa un comentariu si o sa ma asigur ca o sa primesti de la mine toti banii inapoi, inclusiv costul pentru prima pizza livrata gratuit. Oferta de returnare a banilor este limitata la primele 5 produse din comanda plus o motivatie rezonabila (sa evit glumele). Atentie! E o pizza la cuptor cu lemene, cu blat subtire, asa cum italienii au vrut ca pizza sa fie. Nu comandati daca va asteptati la un cozonac american pufos cu branza si salam sau daca nu sunteti din Bucuresti (scuze, astept sa se extinda in toata tara mai intai).

De ce fac asta? Pentru ca imi plac mancarea lor si modul in care incearca sa-si castige clienti. Ofera un produs excelent, un serviciu la fel de bun, intr-un ambalaj impecabil. Cred ca Zaza Pizza merita sa fie recomandata. Pariez pe asta si sunt dispus sa platesc din buzunarul meu orice client care nu este multumit 110%. Ei sunt foarte amabili si vor plati pentru fiecare client pizza preferata. Oferta este valabila pana duminica, 25.01.2009, in limita a 1000 de pizza comandate gratuit (ca sa nu-l falimentez pe om ;-). Ce vreau la schimb? Ce crezi ca merita. O poti recomanda sau o poti critica. O poti ignora daca nu ti-a trezit entuziasmul. Eu sunt sigur ca o vei re-comanda.

Asadar, comanda-ti acum cel putin o pizza . Nu te costa nimic! Preiau eu riscul. Pofta buna!

Nota: Fiti ingaduitori cu timpul de livrare, deoarece vor fi tone de comenzi zilele astea :)