Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "ASSN"
căutare avansată

1 - 10 din 32 rezultate  pentru "ASSN"
1.���Business report Criza Cî��u ��i cum se mi��c�� miliardele de euro. Traseul în democra��ie al unui fost lucr��tor al Securit����ii. Reportaj din interiorul SRI Ia��i. Clien��i anun��a��i pe mail de dublarea pre��ului la energie. Semnele crizei Criza Cî��u ��i cum se mi��c�� miliardele de euro de la un partid la altul ��� Traseul în democra��ie al unui fost lucr��tor al Securit����ii: ��ef la stat, consul, decorat de doi pre��edin��i, pensie de 11.500 de lei ��� Clien��i anun��a��i pe mail de dublarea pre��ului la energie ��� Cu Franco Nero la Buz��u ��� Reportaj din interiorul SRI Ia��i. De la discre��ie ��i profesionalism la filaje ��i dosare cu amante ��� Cî��u: Cei care accelereaz�� mo��iunea sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla în iarn�� cu facturile românilor ��� Chiri��oiu: Va trebui s�� înv������m s�� tr��im cu pre��uri mari la energie, iar companiile s�� pl��teasc�� o tax�� de solidaritate ��� Sunt racii famili��ti ��i taurii pragmatici? Iat�� ce spune ��tiin��a ��� Cre��teri record de pre��uri la nivel global ��� Semnele crizei ��� Pl��ti��i cu 15.000 de euro pe lun��, membrii boardului ASF au asistat pasiv la falimentul City Insurance ��� Produsele personalizate comandate pe internet nu beneficiaz�� de termenul de retur de 14 zile ��� Economi��tii: Criza politic�� poten��eaz�� cauzele deprecierii leului, pe fondul dezechilibrelor financiare ale României.
2.���Business report: ������Când zboar�� porcii. Ce are de ascuns ministrul Sorin Cîmpeanu? Nume de cod „Maria”. Zece persoane acuzate de plagiat care înc�� sunt în func��ii publice. Toate contractele de munc�� trebuie s�� fie modificate Când zboar�� porcii ��� Oper�� ��tiin��ific�� la secret. Ce are de ascuns ministrul Sorin Cîmpeanu? ��� Scopul final al ��antierului din centrul Capitalei, unde au murit dou�� persoane, era amenajarea „câtorva terase” ��� Nume de cod „Maria”. Povestea informatorului Securit����ii ajuns procuror ��� Impostur��: Zece persoane acuzate de plagiat care înc�� sunt în func��ii publice ��� ��eful Direc��iei de Integritate din Ministerul Energiei îl troleaz�� pe N��sui, care l-a epurat ��� Chestiuni vitale ��� Toate contractele de munc�� trebuie s�� fie modificate în perioada urm��toare ��� Draftul rectific��rii bugetare: marile aloc��ri ��i marile t��ieri ��� Efectele verii asupra românilor- îi face mai relaxa��i ��i mai pu��in furio��i ��� Traseul României în Acordul de la Paris. Când va veni vremea bun��? ��� Bilan��ul României în UE: cât am pl��tit, cât am primit ��i ce ne a��teapt��.
3.Liga Studen��ilor Ia��i cere Ministerului Educa��iei emiterea de urgen���� a avizului Direc��iei Juridice în ceea ce prive��te plagiatul „grosier” al procurorului Codru�� Olaru Liga Studen��ilor (LS Ia��i) solicit�� „Ministerului Educa��iei emiterea de urgen���� a avizului Direc��iei Juridice în ceea ce prive��te plagiatul „grosier” din teza de doctorat a procurorului Codru�� Olaru, membru CSM, în lipsa c��reia CNATDCU nu poate publica decizia Consiliului General privind verdictul de plagiat în cazul fostului ��ef DIICOT ��i nici raportul comisiei de analiz��, se arat�� într-un comunicat de pres��. ���
4.Colegii, coledzii ��i capturarea statului (I ��i II) Pare c�� publicul român s-a obi��nuit cu impostura ��i cu plagiatele în mas�� ca gâsca cu apa ��i le consider�� doar un mic p��cat „intelectual”. Nu se vede p��durea, din cauza copacilor! Doctoratele plagiate sunt îns�� un epifenomen al unui proces mai profund, acela de capturare a statului prin re��elele create în jurul Academiei de ��tiin��e ale Securit����ii Na��ionale, ��colilor doctorale din academiile militare sau colegiilor de ap��rare. A��adar, acest articol testeaz�� ipoteza c�� p��pu��arii acestor institu��ii au profitat de lipsa de transparen���� ��i de responsabilitate ��i au creat re��ele de influen���� ce î��i propun extragerea de rente din economia na��ional��.
5.Studen��ii din Ia��i cer publicarea tuturor tezelor de doctorat ��i pedepse pentru cazurile în care sunt ”f��cute pierdute” Liga Studen��ilor din Ia��i cere Ministerului Educa��iei Na��ionale publicarea tuturor tezelor de doctorat ��i pedepse pentru sustragerea, distrugerea sau comercializarea lor. Dac�� se public�� toate tezele de doctorat, ar începe „o cur����enie general�� în toate institu��iile de înv������mânt”, spun studen��ii, potrivit Mediafax.
6.Carmen Dan, despre acuza��ia de plagiat la adresa rectorului Academiei de Poli��ie: L-am invitat s�� clarifice situa��ia Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat luni c�� rectorul Academiei de Poli��ie "Alexandru Ioan Cuza" este cel care ar trebui s�� l��mureasc�� situa��ia lucr��rii sale de doctorat, dup�� ce presa a sus��inut c�� Adrian Iacob a plagiat circa 70% din teza de doctorat sus��inut�� în 2007, transmite Agerpres.
7.PressOne: Rectorul Academiei de Poli��ie, Adrian Iacob, a plagiat aproape 70% din teza sa de doctorat Rectorul Academiei de Poli��ie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucure��ti, profesorul universitar Adrian Iacob, a plagiat circa 70% din teza de doctorat sus��inut�� în 2007 la institu��ia pe care o conduce ast��zi, scrie Emilia ��ercan în PressOne.
8.Fostul ministru de Interne Radu Stroe, acuzat c�� ��i-a plagiat lucrarea de doctorat Numele fostului ministru de Interne, Radu Stroe, apare pe lista celor patru lucr��ri reclamate de la începutul anului 2019 pentru plagiat la Consiliul Na��ional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor ��i Certificatelor Universitare (CNATDCU), cu teza ”Controlul parlamentar asupra activit����ii Serviciului Român de Informa��ii”. Celelalte trei suspiciuni de plagiat îi vizeaz�� pe Liviu Câmpanu, fost senator liberal, Iulian L��z��rescu, un fost ofi��er SRI, ��i pe Romic�� Udeanu, un fost comandant de unitate militar�� a MApN. Cu acest lot, Academia SRI înregistreaz�� ��i o premier��: î��i reclam�� un fost cadru didactic, relateaz�� PressOne.
9.Senatul a votat desfiintarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata de Gabriel Oprea/ Proiectul a fost initiat de Traian Basescu Senatul a votat luni proiectul de lege al senatorului PMP Traian Basescu de desfiintare a Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata in 2012 de Gabriel Oprea, cu 98 voturi "pentru", un vot impotriva si o abtinere.
10.Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale (II): institutie academica sau junta securista Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale (ASSN) este un grupare aflata deasupra legii, consumatoare de bani publici (fara nicio performanta), de fapt o "junta securista". Dupa ultimul articol Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale: inteligenta intelligence-ului romanesc (I) ma asteptam ca unii membri onorabili ai acestei academii-fantoma sa realizeze ridicolul situatiei si sa ceara, din proprie initiativa, desfiintarea sa. Dintre cei 22 de academicieni carora le-am calculat indicele Hirsch (h) aproape jumatate au indice  h de 0 sau 1. Interesant este ca o intreaga pleiada de "academicieni" si-au dat demisia dupa dezvaluirile din presa dar numele demisionarilor arata cat de mare era caracatita si de ce sunt sustinuti in continuare[i].
1 2 3 4 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by