UPDATE 2: Barbatul implicat in accidentul de munca de joi dimineata, de la Primaria Sectorului 1 din Capitala, a murit. Barbatul se afla in stare critica la spital, dupa ce un perete al sediului s-a prabusit peste el, anunta Antena 3.

UPDATE 1: Un muncitor este in stare grava dupa ce un plafon nearmat al Primariei Sectorului 1 din Bucuresti s-a prabusit peste el. Din primele informatii muncitorul fusese anuntat mort, dar dupa 40 de minute echipele SMURD au reusit sa-l readuca la viata, transmit televiziunile de stiri.

El a suferit un stop cardio-respirator si un traumatism cranio-cerebral si are putine sanse de supravietuire, spun medicii.

La sediul primariei se fac lucrari de reconsolidare.

In cladire aveau acces doar echipele de muncitori. Functionarii primariei fusesera mutati in alt imobil pe timpul lucrarilor de consolidare.

In 4 septembrie, acoperisul Primariei Sectorului 1, de pe strada Banu Manta, a luat foc. Cladirea unde a functionat Primaria Sectorului 1 a fost construita in 1927 si este monument istoric. Renovarea sa a inceput in 2007 si ar urma sa se finalizeze in 2011.