Studenta arestata pentru complicitate la crima comisa in Caminul 2 Medicina din Timisoara si-a schimbat, miercuri, declaratiile, informeaza Mediafax. Carmen Bejan recunoaste ca si ea a aplicat victimei cateva lovituri de cutit, desi initial daduse vina pe prietenul sau.

"Fata a recunoscut ca a aplicat trei lovituri de cutit. Clientul meu a dat o declaratie si si-o mentine. Da, a fost o agresiune fizica, insa ea a inceput. Clientul meu a intrat in camera abia dupa ce a auzit zgomote si a participat si el la agresiunea fizica, pentru ca victima l-a atacat si pe el. Insa fata este cea care i-a aplicat loviturile de cutit", a declarat Camelia Taranu, unul dintre avocatii lui Sergiu Florea.

La randul sau, Claudia Candea, avocata tinerei, a spus ca fata i-a aplicat victimei cateva lovituri de cutit, dar ca nu ea este cea care l-a ucis pe barbat.

"Clienta mea a dat miercuri dupa-amiaza o noua declaratie in fata procurorilor, a recunoscut ca si ea a aplicat cateva lovituri de cutit, insa din punctul nostru de vedere victima era deja decedata in momentul in care au fost aplicate aceste lovituri", a declarat Claudia Candea.

Reprezentantii Parchetului Tribunalului Timis vor sustine pe aceasta tema o conferinta de presa, joi dimineata.

Studentii au sustinut declaratii contradictorii, fiecare dintre ei incercand sa convinga instanta de faptul ca celalalt l-a ucis pe barbatul de 65 de ani, de etnie roma.

Totul a pornit de la un anunt publicat pe internet de barbatul ucis. Sergiu Raul Florea l-ar fi contactat pe barbat pentru a-i stabili o intalnire cu iubita sa, Carmen Bejan. Din primele cercetari reiese ca nu s-au inteles la suma de bani pe care victima urma sa i-o plateasca tinerei pentru prestatiile sexuale.

Miercuri rudele si prietenii victimei de 65 de ani il conduc pe Trifu Schrottu, pe ultimul drum. Aproximativ 500 de persoane sunt asteptate sa participe la inmormantarea care urmeaza sa aiba loc la Cimitirul Eroilor din Timisoara.