Incepand de marti, Primaria Sectorului 1 a introdus in zona Aviatiei noi sensuri unice, in scopul de a fluidiza traficul pe strazile secundare de aici. Comisia Tehnica de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti si Politia Rutiera au avizat introducerea sensurilor unice pe patru strazi secundare din zona Aviatiei.

Astfel, de marti, 7 aprilie, se circula pe un singur sens pe strazile:

  • Aron Cotrus - dinspre Strada Virgil Madgearu spre Strada Grigore Gafencu;
  • Strada Virgil Madgearu - dinspre Strada Daniel Danielopolu spre Soseaua Nordului;
  • Strada Grigore Gafencu - dinspre Soseaua Nordului spre Strada Daniel Danielopolu;
  • Strada Daniel Danielopolu - dinspre Strada Grigore Gafencu spre strada Virgil Madgearu.

''Introducerea sensurilor unice pe strazile secundare ofera, pe langa alternative de fluidizare a traficului, solutii pentru locuri de parcare: se va putea parca pe ambele laturi ale strazii, fara ca circulatia rutiera sa fie obstructionata. Trotuarele reabilitate complet sunt prevazute cu alveole unde sunt plantati copaci si flori, care, pe langa un ambient placut, au rolul de a proteja locuitorii de noxele eliminate de masinile care tranziteaza aceste zone'', a declarat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

De la inceputul anului, Primaria Sectorului 1 a mai introdus sensuri unice pe strazi secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Grivitei, Bulevardul Ion Mihalache, Aviatiei, Bulevardul Expozitiei si Cartierul Baneasa.