Un violator in serie a fost retinut, joi, in Capitala, de politistii Sectiei 13, dupa ce ar fi violat o tanara in varsta de 22 de ani si ar fi incercat sa violeze alte doua femei, anchetatorii banuind insa ca numarul victimelor este mai mare, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

"La data de 17 aprilie a.c., politistii bucuresteni au identificat si prins un tanar in varsta de 20 de ani, banuit de comiterea infractiunilor de viol, tentativa la viol si tentativa la talharie, pe raza municipiului Bucuresti", se arata intr-un comunicat difuzat de Politia Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Nicusor Dumitrache, in varsta de 20 de ani, isi ataca victimele la ore tarzii, cand strazile erau mai putin circulate.

Prima fapta probata de politisti a fost comisa la 4 aprilie, in jurul orei 1.00, cand Nicusor Dumitrache, zis Dumi, a urmarit o tanara in varsta de 22 de ani pana cand aceasta a intrat in scara blocului, dupa care a batut-o si a violat-o.

La 29 martie, Dumitrache a pandit in fata statiei de metrou 1 Decembrie 1918, iar in jurul orei 22.00 a urmarit o femeie in varsta de 32 de ani pe care a atacat-o pe o strada pustie. Barbatul a incercat sa o violeze, insa victima l-a zgariat pe fata si a reusit sa scape. Inainte ca femeiea sa fuga, agresorul a incercat sa-i ia acesteia geanta, insa nu a reusit.

Ultimul atac cunoscut de politisti s-a produs la 12 aprilie, in jurul orei 23.15, dupa ce violatorul si-a ales victima tot din randul femeilor care ieseau de la metrou, la statia 1 Decembrie 1918. De aceasta data, Dumitrache a urmarit o femeie in varsta de 40 de ani, pe care, dupa ce a lovit-o cu pumnul si a trantit-o la pamant, a incercat sa o violeze. Femeia a reusit sa fuga dupa ce l-a muscat de mana.

Nicusor Dumitrache a fost retinut si este cercetat pentru viol, tentativa la viol si tentativa la talharie. Politistii banuiesc ca acesta a comis mai multe fapte de acest gen, insa victimele nu au depus plangere.