Doua persoane au fost ranite duminica intr-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la iesirea din Huedin, dupa ce microbuzul cu care se intorceau din Italia si in care se aflau in total opt pasageri s-a rasturnat in afara soselei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, Andrei Biris, a declarat, duminica, pentru Meiafax, ca in microbuzul de transport persoane se aflau in total opt pasageri.

Microbuzul, care venea din Italia, circula dinspre Oradea spre Huedin, si transporta spre Targu Mures un grup de muncitori romani care se indreptau spre casa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, Anca Bolba, a declarat, la randul sau, ca din primele cercetari rezulta ca soferul microbuzului a facut o depasire neregulamentara pe partea dreapta, iar masina si s-a rasturnat.

In urma accidentului, doua persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Municipal Huedin, iar alti pasageri au primit ingrijiri medicale de la echipajele de ambulanta sosite la fata locului.