O femeie de aproximativ 35 de ani s-a aruncat, joi, de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental si a fost gasita decedata in fata braseriei Corso, aflata la parterul imobilului, au precizat pentru Agerpres oficiali din Politia Capitalei.

La fata locului s-au deplasat politistii Serviciului Omoruri din cadrul DGPMB si procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, care fac cercetari pentru a vedea exact circumstantele in care a avut loc incidentul.

Trupul femeii a fost ridicat si dus la INML pentru autopsie.

Femeia era casatorita si nu a lasat niciun bilet pentru a isi explica gestul, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Politisti audiaza membrii familiei acesteia, la domiciliul lor.

UPDATE Femeia in varsta de 35 de ani se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, platind aproximativ o suta de euro pe camera, spun sursele citate, care au adaugat ca din primele cercetari reiese ca femeia a vrut sa se sinucida, joi, cand este sarbatorita Ziua Indragostitilor.

Fata de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinenatal este unul vechi, construit in 1976, care are balcoane pe care clientii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

Femeia s-a aruncat de la etajul 17 al hotelului, corpul cazand in fata Braseriei Corso. Corpul a fost ridicat de cei de la Institutul National de Medicina-Legala, pentru a i se face necropsia, iar reprezentantii hotelului au pus paravane pentru a nu se vedea urmele de pe caldaram lasate de tragedie.