Trei lucratori s-au accidentat, miercuri, pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului, fiind transportati la spital, anunta Agerpres. Una dintre victime este la Spitalul Elias, iar a doua, un barbat de 40 de ani, a ajuns la Spitalul Universitar cu traumatism craniocerebral, fractura craniana si va ramane in observatie la neurochirugie, a declarat miercuri Bogdan Popescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar.

Cea de a treia victima este la spitalul Bagdasar Arseni. Este vorba de un barbat de 35-36 de ani peste care au cazut niste schele, are o contuzie la umar si va ramane la serviciul de ortopedie pentru supraveghere, a declarat pentru AGERPRES Alexandru Bica, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic 'Prof. Dr.Bagdasar Arseni'.

Miercuri dimineata, armatura aferenta unei grinzi din radierul catedralei a cazut si a prins sub ea patru muncitori ai societatii BOGART SRL.

Patriarhia precizeaza ca, in momentul producerii evenimentului, muncitorii purtau echipamentul obligatoriu de protectie, iar responsabilii cu protectia, securitatea si sanatatea muncii ai Patriarhiei Romane si ai societatii BOGART SRL erau prezenti pe santier.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, trei muncitori au fost surprinsi sub armatura cazuta si unul a suferit un atac de panica. Ei erau constienti in momentul in care la fata locului au sosit trei echipaje SMURD si unul de descarcerare, cu ajutorul carora au fost transportati la spital.