Trei persoane au murit, iar patru barbati, intre care trei politisti de la IPJ Iasi, au fost raniti, dupa ce un autoturism Opel a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu o duba de Politie, pe DN 2 Bucuresti - Urziceni, in judetul Ialomita, printre morti fiind si un copil in varsta de o luna.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, din primele cercetari a reiesit ca un autoturism Opel care se deplasa dinspre Capitala spre Urziceni, pe DN 2, a intrat pe contrasens, intre localitatile ialomitene Cosereni si Movilita, intr-o duba a Inspectoratului de Politie Judetean Iasi care se indrepta spre Bucuresti, cel mai probabil din cauza ca soferul autoturismului nu a adaptat viteza la conditiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zapada inghetata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma accidentului, un barbat si o femeie, ambii in varsta de 37 de ani, si un bebelus de o luna, aflati in Opel, au murit, iar soferul acestui autoturism, un tanar de 23 de ani, si trei politisti de la IPJ Iasi, aflati in duba Politiei, au fost raniti.

Cei patru raniti au fost transportati la Spitalul Municipal din Urziceni, medicii stabilind ca soferul Opelului si unul dintre politisti vor ramane, in noaptea de luni spre marti, la aceasta unitate medicala pentru investigatii medicale amanuntite.

La ora transmiterii acestei stiri, traficul rutier pe DN 2 Bucuresti - Urziceni, intre Cosereni si Movilita, blocat timp de o ora din cauza accidentului, a fost reluat.

Pe numele soferului autoturismului Opel a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.