Paula Badosa, fostă ocupantă a locului 2 în clasamentul WTA, a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Stefanos Tsitsipas, jucător care a ajuns cel mai sus pe poziția a treia în ierarhia ATP.

Paula Badosa si Stefanos TsitsipasFoto: GJL / Gtres Online / Profimedia

Paula Badosa și Stefanos Tsitsipas nu mai formează un cuplu

Într-o postare de pe Instagram, Badosa a scris că ea şi Tsitsipas „au decis să se despartă pe cale amiabilă”, după o relație de un an.

„Am împărtăşit o călătorie plină de iubire şi învăţături şi, în calitate de prieteni cu un imens respect reciproc, am ales acum să mergem mai departe pe propriile noastre căi.

Suntem recunoscători pentru sprijinul prietenilor noştri, al familiei şi al tuturor celor care au făcut parte din povestea noastră. Pe măsură ce trecem la acest nou capitol al vieţii noastre, ne dorim în continuare reciproc numai bine în toate eforturile noastre” - Paula Badosa.

Născută la New York, Badosa (26 de ani) reprezintă Spania. Paula a fost cel mai sus pe locul 2 în clasamentul mondial, dar a suferit numeroase accidentări, a ratat mai multe turnee și se află acum pe locul 126.

De cealaltă parte, Stefanos Tsitsipas (25 de ani) a ajuns până pe locul 3 ATP, iar acum ocupă locul 8. Grecul are în palmares două finale de Grand Slam (Roland Garros 2021 și Australian Open 2023) și a cucerit 11 titluri (cel mai important - Turneul Campionilor 2019).