Adrian Mannarino a ajuns în semifinalele turneului de la Dallas, sportivul francez având parte de foarte mult noroc pe parcursul competiției de categorie „ATP 250”.

Adrian MannarinoFoto: Chuck Burton / AP / Profimedia

Adrian Mannarino, în semifinale la ATP Dallas după doar 52 de minute de joc

Favorit 4 la competiția din Texas, Mannarino (17 ATP) a beneficiat de un prim tur liber (bye). Aventura francezului trebuia să înceapă în optimi, dar Yoshihito Nishioka (83 ATP) s-a accidentat și s-a retras înaintea partidei.

Singurul meci în care Adrian a intrat pe teren a fost cel din sferturi, dar australianul James Duckworth (106 ATP) a abandonat la scorul de 6-2, 3-1 pentru francez, după doar 52 de minute de joc.

În aceeași săptămână, pe tabloul turneului feminin de la Abu Dhabi (WTA 500), Beatriz Haddad Maia a avut nevoie de 7 ore și 21 de minute pentru a se califica în semifinale.

De știut:

  • Mannarino poate considera că a avut noroc și în privința următorului său adversar, după ce Marcos Giron (67 ATP) l-a învins pe Frances Tiafoe (14 ATP, principalul favorit al turneului de la Dallas).
  • În cealaltă semifinală de la Dallas se vor întâlni americanii Tommy Paul (15 ATP, favorit 2) și Ben Shelton (16 ATP / 3).

Dallas Open se desfășoară în perioada 5-11 februarie și este un turneu din categoria „ATP 250”. Se joacă pe suprafață hard și este dotat cu premii totale în valoare de 756.020 de dolari. Campionul en-titre la simplu este Yibing Wu, iar la dublu s-au impus Jamie Murray și Michael Venus.