Rapid și FCSB se întâlnesc în ultima etapă din sezonul regulat al SuperLigii (a 30-a), iar gazdele au anunțat că meciul nu va avea loc pe Stadionul din Giulești.

Suporteri ai Rapidului pe Arena NationalaFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

Rapid - FCSB se va juca pe Arena Națională

Astfel, partida se va juca pe Arena Națională, cel mai mare stadion din țară, giuleștenii precizând că arena lor „are o capacitate prea mică de locuri”.

„Rapid încheie sezonul regulat pe teren propriu, cu un meci important, împotriva liderului FCSB, la finalul săptămânii viitoare.

Din cauza faptului că cererea de bilete pentru acest joc este foarte mare, iar pentru că Giuleștiul are, din păcate, o capacitate prea mică de locuri pentru un derby în care Rapid speră să micșoreze diferența față de prima poziție, am decis ca partida cu FCSB să se dispute pe Arena Națională.

Știm că nu este casa noastră, dar nu putem să le răpim șansa zecilor de mii de rapidiști, care nu ar prinde bilet, de a fi pe stadion și de a-și încuraja echipa iubită.

De asemenea, le vom oferi oaspeților întreaga peluză, pentru că ne dorim spectacol și în tribune. Astfel, biletele vor fi puse în vânzare după ce se va stabili data și ora disputării partidei. Vă vom ține la curent cum vom avea noutăți!”, se arată în comunicatul clubului Rapid.

FCSB se află pe primul loc în clasament (61 de puncte), iar Rapid ocupă locul 2 (51 de puncte).

Clasamentul SuperLigii

1. FCSB 61 puncte

2. Rapid București 51

3. CFR Cluj 49

4. Universitatea Craiova 45

5. Farul Constanța 41

6. Universitatea Cluj 38

7. Sepsi Sf. Gheorghe 37

8. FC Hermannstadt 37

9. UTA Arad 37

10. Petrolul Ploiești 35

11. Oțelul Galați 33

12. Poli Iași 32 (+1 meci)

13. U Craiova 1948 31

14. FC Voluntari 27

15. Dinamo București 26 (+1 meci)

16. FC Botoșani 20.