​CFR Cluj a anunțat miercuri că Adrian Mutu este noul antrenor al grupării din Gruia. Cu doar câteva ore înainte, formația din SuperLiga oficializase despărțirea de tehnicianul Andrea Mandorlini.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Performanţa întâlneşte experienţa, iar dorinţele comune se transformă într-un ţel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!

Cu experienţa acumulată atât ca fost mare jucător, cât şi ca tehnician, alături de performanţele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleaşi obiective!

Îţi urăm bun venit, Adrian, şi cât mai multe reuşite alături de CFR Cluj!”, se precizează pe site-ul oficial al CFR Cluj.

Cunoscut ca un apropiat al patronului celor de la CFR Cluj (n.r. Neluțu Varga), Adrian Mutu (45 de ani) are în CV echipele FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21, U Craiova 1948, Rapid și Neftci Baku, de care s-a despărțit la finalul lunii decembrie.

După disputarea a 22 de etape din actualul sezon competițional, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 36 de puncte. Gruparea ardeleană se află la 11 puncte în urma liderului FCSB (47 de puncte).

>> Cutremur la CFR Cluj - Andrea Mandorlini a fost demis după eșecul cu FC Botoșani