Yevhen Konoplyanka, jucătorul cu 87 de selecții și 21 de goluri la naționala Ucrainei, a fost dat afară după doar 5 luni de CFR Cluj, însă fotbalistul de 34 de ani i-a acuzat pe ardeleni în presa din țara sa natală.

Yevhen KonoplyankaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Yevhen Konoplyanka spune că nu i s-ar fi dat șansa să joace la CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka era adus în vara anului 2023 de CFR Cluj și era văzut drept un super transfer al multiplei campioane a României.

În vârstă de 34 ani, jucătorul cu 87 de selecții și 21 de goluri la naționala Ucrainei a strâns în total doar 54 de minute pentru CFR Cluj și nu a fost niciodată titular în echipa lui Andrea Mandorlini.

Finalist al UEFA Europa League cu Dnipro, acesta a fost dat afară de clubul din Gruia și acuzat că nu a dorit să joace, lucru dezmințit de Konoplyanka în presa din țara sa natală.

„O prostie absolută!

Din cele cinci salarii pe care ar fi trebuit să mi le achite, Cluj mi-a plătit unul singur. Încă nu s-a rezolvat situația mea

Să vadă de câte ori am stat pe bancă, deși eu eram gata să joc. Dacă nu eram apt, n-aș mai fi fost inclus în lot

Când m-am dus la CFR, nu exista comunicare între președinte și antrenor privind jucătorii de care era nevoie și pe ce posturi

CFR joacă 5-3-2. Pur și simplu, nu e loc pentru mine acolo. Asta mi-a zis și antrenorul

L-am întrebat pe tehnician de ce am fost adus. Mi-a spus că sunt multe lucruri la club pe care nici el nu le-a înțeles.

Nu vreau să vorbesc prea mult, nu vreau să pară că nu fac decât să caut scuze. Dar uită-te la rezultatele formației și răspunsul va fi limpede. Ce e greșit și cine e vinovatul. Fii capabil să admiți propriile greșeli și nu spune că unul se dă lovit, cât timp nu mi s-a permis să joc nici măcar un meci din primul minut.” - a transmis acesta, potrivit tribuna.com.