Dinamo a fost învinsă de FCSB în etapa a doua a SuperLigii și se află pe ultimul loc în clasament. La finalul partidei de pe Stadionul „Arcul de Triumf”, antrenorul Ovidiu Burcă a recunoscut superioritatea rivalilor.

Ovidiu BurcaFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Ovidiu Burcă: „Ne-a învins o echipă mai bună decât noi”

Tehnicianul „câinilor” a afirmat că jucătorii săi mai au mult de muncă pentru a ajunge la nivelul dorit și a a afirmat că FCSB este cea mai bună echipă din SuperLiga.

„Mă încearcă un sentiment de tristețe. Cred că trebuie să vedem lucrurile obiectiv. Este o diferență mare între noi și ei. Am crezut că prin entuziasm putem să demontăm acest decalaj. Ne-a învins o echipă mai bună decât noi. Trebuie să fim realiști, suntem departe.

Trebuie să ne rezolvăm problemele, că nu ne așteaptă nimeni. Acel gol (n.r. al lui Dinamo) a venit când Steaua (n.r. FCSB) a luat piciorul de pe accelerație. Am zis că întâlnim cea mai bună echipă din campionat. E nevoie de timp să recontruim o echipă. Au fost două execuții foarte bune ale unor jucători buni.

Nu m-am temut. Eu m-am uitat la progresul pe care îl face echipa. Azi mă așteptam la mai mult. În prima repriză am fost timizi. Parcurgem aceleași etape pe care le-am parcurs anul trecut. Avem o echipă care s-a calificat în play-off.

Sunt aceiași jucători. Trebuie să vedem nivelul la care suntem acum. E un proces de adaptare. Nu fac remarci individuale. Mereu păstrez energia echipei intactă” - Ovidiu Burcă, citat de DigiSport.

FCSB a înscris în prima repriză prin Coman ('30, șut superb) și Olaru ('35), în timp ce Dinamo a redus din diferență prin Gregorio ('83), după o eroare a lui Târnovanu.

*Click pe numele marcatorilor pentru a vedea golurile.

În urma acestui succes, FCSB a acumulat 6 puncte și se află pe locul 3 (la egalitate cu Farul Constanța și CFR Cluj, dar bucureștenii au primit mai multe goluri decât rivalele). De cealaltă parte, Dinamo ocupă ultimul loc (0 puncte, golaveraj 1-4).