FCSB a realizat deja trei transferuri în această vară, iar Gigi Becali dorește să întărească defensiva cu Vlad Chiricheș, jucător care a mai evoluat pentru gruparea bucureșteană.

Vlad Chiricheș, Cremonese - Serie AFoto: Francesco Scaccianoce/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gigi Becali caută un fundaș central: „Îl aștept cât vrea pe Vlad Chiricheș”

În 2013, Tottenham plătea aproape 10 milioane de euro pentru a obține serviciile lui Chiricheș, iar fundașul a mai evoluat apoi pentru Napoli, Sassuolo și Cremonese.

În vârstă de 33 de ani, Chiricheș nu dorește să continue la Cremonese, după ce echipa a retrogradat în Serie B, iar Becali a spus că este dispus să aștepte pentru a-l transfera.

„Mai e nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice. Cercetăm, vedem, căutăm un fundaş central. E, bine, nu, la revedere. Nu mai luăm orice jucător la duzină acolo să facem claie peste grămadă. Mai ales că ei sunt mulţumiţi şi de Dawa în cantonamentul ăsta.

Vedem acum, trebuie să dea un răspuns (n.r. Vlad Chiricheș). Poate să aştepte, nu ştiu. Eu îl aştept cât vrea. E principala opţiune, pentru că e cel mai bun dintre toţi, dar acum e vorba despre bani.

Eu i-am făcut o ofertă, ei au făcut o contraofertă prin impresar. Eu i-am făcut ofertă lui. Impresarul a făcut altele… 'Da, băi, Gigi, dar ai luat pe el zece milioane'. Lasă, mă, îmi spui ce am luat…

Şi eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r. Pandurii Târgu Jiu) şi dacă nu îl luam, poate juca la echipa naţională, pe la Bacău, hai pe la Galaţi, pe la Rapid, pe la Dinamo, tralalala, 10-15 mii pe lună, uite aşa şi la revedere cu Chiricheş.

La revedere dacă nu îl luam eu! Cine îl vindea cu zece milioane? Lignitul Oltenia… N-a vrut Nicu Badea să dea pe el 500 de mii” - Gigi Becali, citat de DigiSport.

Jucătorii transferați de FCSB în această vară: Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Siyabonga Ngezana.

>> FCSB a reușit trei lovituri importante înaintea noului sezon