Societatea de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații și divizia de fiscalitate - Țuca Zbârcea & Asociații Tax organizează o nouă ediție a evenimentului anual Tax+Legal pentru a dezbate impactul pe care contextul epidemiologic actual îl are asupra comunității de business. Vorbitorii invitați, reprezentanți ai mediului de afaceri, avocați și consultanți fiscali din România, Italia și Ungaria vor face o trecere în revistă a posibilelor soluții aflate la îndemâna executivilor și antreprenorilor pentru a traversa cu bine perioada curentă și a face față provocărilor viitoare.

Gabriel Zbârcea, Alexandru CristeaFoto: Tuca Zbarcea & Asociatii Tax

"În momentul de față, opinia unanimă este că încă sunt bani în piață, sistemul bancar este stabil (rata medie a creditelor neperformante se situa, în primăvara lui 2020, la cel mai scăzut nivel după 2009), bursa funcționează și oferă o serie de oportunități, există posibilitatea de a accesa granturi acordate de Guvernul României, precum și importante fonduri UE. Vom discuta despre noile imperative: digitalizare, flexibilizare, inovație, alături de reprezentanții unora dintre cele mai inovatoare și dinamice industrii, fiind onorați de participarea la evenimentul nostru a Violetei Luca, CEO Microsoft, a lui Iulian Stanciu, CEO eMAG, dar și a reprezentanților Andersen din Italia și Ungaria", a precizat Gabriel Zbârcea, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

"Este clar că 2021 va fi un an complex, un adevărat punct de cotitură pentru multe sectoare de activitate sau companii, care se vor vedea nevoite să adopte decizii rapide în ceea ce privește finanțarea și cashflow-ul, controlul costurilor și eficientizarea modelului de business. În acest context, identificarea și aprecierea corectă a zonelor de expunere juridică sau fiscală, precum și stabilirea oportunităților financiare sau fiscale devin o necesitate, acesta fiind principalul motiv pentru care am decis să organizăm o nouă ediție a evenimentului nostru tradițional, de această dată în mediul online.", a completat Alexandru Cristea, Tax Partner al Țuca Zbârcea & Asociații Tax.

Videoconferința Tax+Legal "Cu vânt înainte, prin noua normalitate" are loc în mediul online și va fi transmisă prin intermediul platformei Wolters Kluwer - Sintact.ro, în data de 18 noiembrie, între orele 09:30-13:00 (EET).

Evenimentul este interactiv și dedicat exclusiv mediului de afaceri - antreprenorilor, directorilor de companii (CEO) și directorilor executivi tip C-level, directorilor financiari și contabili, precum și directorilor juridici și de resurse umane. Participarea la videoconferință se face gratuit, în baza înscrierii prealabile și a confirmării primite din partea organizatorilor.

Pentru detalii despre agendă, lectori, teme de discuție și procedura de înscriere, accesați https://info.wolterskluwer.ro/tza-tax-legal-ed-2/