​Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit asistență juridică NEPI Rockcastle în preluarea participației deținute de Carrefour în Ploiești Shopping City. În urma acestei tranzacții, NEPI Rockcastle dobândește controlul exclusiv asupra centrului comercial situat pe DN1B. Tranzacția a fost finalizată în luna septembrie.

Reff & Asociații | Deloitte Legal a asistat fondul de investiţii NEPI Rockcastle în preluarea participației deținute de Carrefour în Ploiești Shopping CityFoto: Deloitte Romania

„Mulțumim avocaților din cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal pentru că ne-au fost alături într-o nouă tranzacție de succes și au contribuit la implementarea acesteia în mod eficient și pragmatic”, a declarat Mihai Lințmaier, Group Investment Lead Lawyer la NEPI Rockcastle.

Echipa multidisciplinară a Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit cumpărătorului asistență legat de aspectele care țin de drept imobiliar, în fazele de negociere și semnare a documentației tranzacției, prin contribuția Ioanei Georgescu-Mureșanu, Managing Associate, și a Simonei Iacob, Senior Managing Associate, aspecte de dreptul concurenței constând în obținerea autorizării din partea Consiliului Concurenței cu privire la tranzacție, prin contribuția Florentinei Munteanu, Partener, și a lui Mihnea Radu, Managing Associate, precum și aspectele de drept societar, care au fost acoperite de Diana Fejer, Partener, Alexandru Ulici, Senior Associate, și Anca Olar, Senior Associate.

„Ne bucurăm să avem în continuare parte de încrederea NEPI Rockcastle, unul dintre clienții loiali ai Reff & Asociații, și oportunitatea să îi asistăm în proiecte complexe și solicitante”, a declarat Irina Dimitriu, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, liderul practicii de drept imobiliar.

De peste 15 ani, Reff & Asociații | Deloitte Legal este recunoscută drept una dintre cele mai importante societăți de avocați în domeniul imobiliar din România, fiind implicată în cele mai mari tranzacții și proiecte de dezvoltare din țară, care au implicat deseori structuri corporative complexe și finanțare transfrontalieră. Practica de drept imobiliar este recunoscută și de clasamentele internaționale precum Legal 500.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

Pentru mai multe informații despre Reff & Asociații | Deloitte Legal, accesați www.reff-associates.ro.

Pentru mai multe informații despre rețeaua globală Deloitte Legal, accesați www.deloittelegal.com.