La Turda, legea anticoruptie a devenit hirtie igienica

de Dacian Roman     TurdaNews
Marţi, 1 iunie 2004, 0:00

Consilierul PNTCD Turda, Monica Moldovan, a incalcat legea anticoruptie cu nonsalanta. Legea 161/2003 interzice consilierilor locali sa aiba afaceri cu bugetul local sau cu regii autonome subordonate Consiliului Local, prin intermediul societatilor la care sint patroni sau actionari. Monica Moldovan se afla intr-o astfel de situatie. Ea detine 1/3 din capitalul societatii Triconstruct SRL.

Alte 1/3 din actiuni sint detinute de sotul sau, Simion Moldovan. Societatea amintita, insa, are relatii de afaceri cu Regia Autonoma a Domeniului Public Turda. RADP achizitioneaza de la Triconstruct SRL borduri de 20/25/33 si de 15/18/50. La RADP, unul din cei trei membrii ai Consiliului de Administratie este membru PNTCD.

La Turda, nici un consilier n-a fost sanctionat pina acum pentru ca a mintit ca nu are afaceri cu banul public sau cu regii subordonate Consiliului Local. Ca dovada, prezentam o sectiune din declaratia de avere data de consilierul Monica Moldovan, in calitate de candidat pentru functia de primar, la alegerile din 6 iunie, din partea PNTCD.

215 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi