Saptamina trecuta, angajatii Loteriei Romane au gresit cotele la pariuri la tenis de camp si nu le-au mai transmis agentiilor din teritoriu. Ca urmare, in acea zi, pariurile au fost suspendate.

Dan Cristian Dobrin, politist la IJP Arges, s-a prezentat la o agentie din Pitesti si a cerut sa joace la pariuri la tenis.

Vanzatoarea, desi nu primise cotele, a scos lista cu cotele pentru fotbal (desi nu avea voie, pentru ca nu primise aprobare de la Bucuresti), iar politistul si grupul care il insotea au pariat sume mari. De remarcat ca la tenis, cistigurile sunt de sute de ori mai mari decit la fotbal, nu de putine ori un milion investit aducind o suta de milioane sau chiar doua. Ei au incercat ulterior sa joace si la alte agentii, dar, mai vigilente, angajatele i-au refuzat.

Cu putin noroc, politistul a castigat si s-a prezentat la Loterie sa-si ia banii, numai ca a fost refuzat pe motiv ca joi nu se organizasera pariuri. Nemultumit, Dobrin a depus plangere la Protectia Consumatorului, dar, in acelasi timp, Loteria Nationala incearca sa dea de el, dorind sa probeze ca este vorba de o inselatorie savarsita intentionat de politist.

Oficialilor Loteriei li se pare suspect faptul ca politistul a pariat la tenis si considera ca Dobrin a avut informatii despre anularea pariurilor si ca a incercat sa profite de neatentia vanzatoarelor, plimbandu-se pe la mai multe agentii, pana a gasit o victima.

Cazul nu este inchis, dar, ca urmare a acestui eveniment, nici in aceasta saptamana Loteria Romana nu organizeaza pariuri la tenis de camp, cel putin nu in Arges.