Automobile Dacia, o uzina curata

de Elena Iagar     Pitesti on line
Marţi, 13 septembrie 2005, 0:00

Automobile Dacia a obtinut certificarea faptului ca sistemul sau de management al mediului este conform cu cerintele standardului ISO 14.001/2004, in urma auditului efectuat in luna iunie 2005 de Societe Generale de Surveillance (institut independent pentru studierea calitatii mediului).

Dacia este prima uzina din cadrul grupului Renault care obtine certificarea ISO 14.001 in versiunea sa cea mai recenta - 2004. Se recunoaste nivelul de performanta atins in domeniul politicii de mediu si faptul ca actiunile derulate corespund celor mai exigente standarde internationale.

Construit dupa modelul Renault, Sistemul de Management al Mediului de la Dacia urmareste diminuarea permanenta a impactului pe care activitatile intreprinderii il au asupra mediului. Investitiile asociate tratamentului apelor uzate, al solului, al aerului si al deseurilor se ridica pina in prezent la 9,6 milioane de euro.

In felul acesta, consumul de apa s-a redus de circa 10 ori, iar consumul de energie a scazut la un sfert.35 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi