Senatorul Aurel Ardelean este singurul candidat pentru functia de presedinte al PRM Arad. De altfel, parlamentarul ocupa acest post ca interimar dupa demisia fostei conduceri a filialei, care a trecut in formatiunea condusa de Corneliu Ciontu.

Daca la nivelul presedintiei organizatiei nu se anunta si alti candidati, pentru postul de prim-vicepresedinte au aparut o serie de lupte interne. Astfel, alaturi de Adrian Muresan, care ocupa interimar aceasta functie, si-a mai anuntat intentia de a candida si consilierul local Ioan Dolha.

Interesant este ca alesul local a parasit PRM, alaturi de fostul presedinte al organizatiei judetene, Gheorghe Feies, pentru a se inscrie in partidul condus de Ciontu. Cu toate ca a participat si la cateva conferinte de presa ale noii formatiuni, Dolha sustine acum ca el nu a demisionat niciodata din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.

Consilierul a adaugat ca el a participat la acele intalniri cu presa in calitate de membru PRM. "Decizia de a candida am luat-o dupa o discutie cu senatorul Aurel Ardelean, care mi-a spus ca nu este nici o problema sa-mi anunt candidatura.

Oricum, o decizie finala in privinta candidaturii mele se va lua in cadrul sedintei din aceasta saptamana a Biroului Executiv al organizatiei", a mai spus Ioan Dolha. Cel care detine in prezent functia de prim-vicepresedinte interimar al filialei, Adrian Muresan, a spus ca nu vrea sa comenteze decizia luata de Dolha si ca asteapta sedinta Biroului Executiv.

La alegerile pentru desemnarea noului presedinte al filialei aradene a PRM, care vor avea loc duminica, vor fi prezenti secretarul general al partidului, Gheorghe Funar, deputatul Lucian Bolcas si presedintele organizatiei de tineret la nivel national, Lia Olguta Vasilescu.