Intalnire intre primarul Mircia Gutau si vicepresedintele CJ Valcea Nicolae Patru

de Capota Costel Petrica     eValcea
Joi, 10 noiembrie 2005, 0:00

(Foto: )

In cursul zilei de astazi (10 noiembrie 2005) primarul Mircia Gutau s-a intalnit la Primarie cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Nicolae Patru, care a venit insotit de o comisie de arhitecti pentru a purta o discutie referitoare la amplasarea unor constructii in zona centrala a orasului.

Punctul principal al discutiei l-a reprezentat construirea noului sediu al Parchetului Judetean, institutie care detine un teren pe strada G-ral Praporgescu, vis a vis de Primaria Ramnicului.

Punctul de vedere al primarului Mircia Gutau a fost urmatorul: proiectul viitorului sediu al Parchetului Judetean este unul mare, fata de terenul pe care il detine in proprietate si care nu este unul foarte generos in ce priveste suprafata.

Pentru a primi autorizatia de construire, Parchetul va trebui fie sa cumpere teren, vecin cu actuala suprafata pe care o detine, fie sa ajunga la o intelegere cu proprietarul constructiei si terenului din strada Calea lui Traian, pentru extindere.

Arhitectii au propus primarului organizarea unui concurs de proiecte, in vederea amenajarii unei piete publice in zona Primariei Ramnicului, pentru infrumusetarea orasului..Primarul Mircia Gutau a precizat ca va tine cont de aceasta propunere la refacerea Planului Urbanistic General, care va fi intocmit in perioada urmatoare.

La discutii a participat si directorul Directiei de Urbanism din cadrul Primariei, inginerul Cristian Jinaru.64 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri