Dupa ce a pierdut licitatia pentru ansamblul de locuinte Cartierul Tineretului, firma Impact a lansat un atac la adresa membrilor comisiei de licitatie, promitand ca va contesta rezultatul.

Viceprimarul Adrian Popa, presedintele comisiei de licitatie, a criticat ieri in cadrul unei conferinte de presa atitudinea firmei Impact& “Cei deranjati de faptul ca mi-am anuntat simpla dorinta de a candida la Primarie au pandit de ceva vreme acest moment! Interesul lor este sa ma discrediteze”.

Razboiul declarat de SC Impact SA, firma omului de afaceri Dan Popp, Primariei Cluj continua. Dupa ce a pierdut licitatia pentru ansamblul de locuinte Cartierul Tineretului, firma Impact a declansat un atac la adresa membrilor comisiei de licitatie, contestand rezultatul.

Viceprimarul Adrian Popa, presedintele comisiei de licitatie, a criticat ieri in cadrul unei conferinte de presa atitudinea firmei Impact. “Firma care a pierdut nu renunta la razboiul cu mine. Am auzit vorbindu-se prin oras ca majoritatea redactiilor au primit asa-zise «dezvaluiri senzationale» despre mine si ca razbunarea continua”, a afirmat Popa.

“Informatii defaimatoare au aparut in acelasi timp si cam peste tot, ceea ce indica faptul ca au o singura sursa, exact in perioada in care Impact a pierdut proiectul. Este o razbunare care nu onoreaza pe nimeni”, a continuat viceprimarul.

Adrian Popa a subliniat faptul ca la mijloc sunt interese economice si politice, in stransa legatura. “Cei deranjati de faptul ca mi-am anuntat simpla dorinta de a candida la primarie au pandit de ceva vreme acest moment! Interesul lor este sa ma discrediteze”, considera Popa.

Viceprimarul spune ca nu se da batut, fiind dispus sa faca fata oricaror lovituri si provocari din partea adversarilor politici. El spune ca nici lui, nici comisiei nu li se poate reprosa ceva, comparand aceasta situtie cu cea de dupa licitatia pentru reabilitarea a 288 de strazi din Cluj-Napoca.

Decizia de atribuire a contractului pentru Cartierul Tineretului a fost luata cu unanimitate din partea comisiei& “Eu am fost cel care a trebuit sa faca publica aceasta decizie si de aici s-a declansat toate comentariile. Reprezentantii tuturor partidelor au facut aceeasi alegere”, a afirmat viceprimarul.

Conform afirmatiilor lui Popa, primarul Emil Boc, presedintele Consiliului Judetean si reprezentantii opozitiei au apreciat drept corecta decizia comisiei. “Eu am drumul meu si cariera mea e importanta pentru mine. Mai importanta decat orice alte interese de conjunctura. Asa ca nu as face nimic din ce ar putea sa-mi compromita cariera”, a incheiat viceprimarul Adrian Popa.