Dupa ce i-au trecut miliarde de lei prin cont, in campania electorala, Ilie Gradinar spune despre fostii sai colegi din PSD ca, daca vin alegerile, nici nu mai intra in parlament.

Directorul de la Energie Termica SA Sibiu pune paie pe focul care mistuie PSD. Dupa ce a tocat miliarde de lei, Ilie Gradinar intoarce spatele fostului sau partid, pe care deja il vede in groapa.

"Am ajuns ca, din toata conducerea PSD-ului, sa duc eu toate datoriile la toti. Nu-i normal. Si eu am toate actele. Daca era altul, nu se intimpla asa. Eu am un caracter deosebit. Am plecat la o lupta.

S-a rupt lupta, am zis gata. Pina-i Suditu acolo, PSD-ul nu mai exista. Daca vin alegerile, nici nu mai intra in Parlament. Cei de acum trebuie sa fie bucurosi ca-i Suditu acolo, sa se roage sa stea acolo, sa nu-i faca nimic.

Suditu oricum n-are nicio treaba, n-are nicio treaba in lumea asta", jubileaza afaceristul.

Carabulea, sponsorul lui Gradinar

In campania electorala, una dintre firmele controlate de omul de afaceri Ilie Gradinar a primit importante sume de bani, sub forma unor contracte de publicitate.

Monitorul va dezvaluie in premiera lista cu cei care i-au cotizat lui Gradinar.

Pe primul loc se afla Ilie Carabulea, care a platit prin Atlassib si Comtram peste 1 miliard de lei vechi. Acesta este urmat de Tiberiu Tint, care a platit si el, prin DPC, 600 de milioane de lei.

Pe locul al treilea este Ioan Marie, pe atunci director la Urbana, care a platit peste 250 de milioane de lei. Lista continua, cu societati ca Petrom, Concefa, Dafora, Uzina Mecanica Mirsa, Ital Rom, Romgaz, Transelectrica, Automecanica Medias si chiar Directia Silvica.

In total, prin „buzunarele" lui Gradinar au trecut aproape 10 miliarde de lei vechi.

Cum i-a folosit afaceristul sibian, pentru a pune pe butuci radio-televiziunea Alpha si cite costume de haine si-a cumparat, aflati din numerele viitoare ale cotidianului Monitorul de Sibiu.