Milena Man, sotia lui Liviu Man, a fost pusa sub invinuire. Asa rezulta dintr-o citatie ce i-a fost trimisa acasa, si in baza careia i se solicita sa se prezinte la procuror pentru a fi audiata in calitate de invinuit. Milena Man este medic, mama a doi copii minori. Nu are si nu a avut vreodata vreo legatura cu ziarele conduse de sotul ei.

Angajatii redactiei o intalneau pe Milena in medie de doua ori pe an, cu ocazia unor evenimente publice si aproape niciodata in redactiile ziarelor.

Nu a vazut vreodata in viata ei vreun contract de publicitate. Nu stie ce-s alea cartare, tiraj, plan de ziar ... Pentru niste oameni fara Dumnezeu, pentru care legea se interpreteaza, nu se aplica, poate ca urmeaza Mihai, 8 ani si Iulia, 12 ani. Acum ei au uitat cine-i Mos Nicolae sau Mos Craciun. Pentru ca acum stiu doar despre Parchet, procuror, inchisoare, avocat, pachet pentru tata...

E extrem de greu sa gasesti sau sa intuiesti vreo explicatie logica la punerea sub invinuire a Milenei Man, care inainte de a fi sotie, e mama a doi copii. Stau intr-o casa dobandita in urma vanzarii casei parintilor Milenei, dupa decesul acestora. Mai au un apartament cumparat in urma vanzarii unui apartament care a apartinut tatalui lui Liviu Man.

S-a pus sechestru pe ambele bunuri, dobandite, asa cum se poate demonstra, pe cai absolut legale. Vor sa le ia casa. Casa in care sta, nu un „mahar” al presei clujene, ci o familie cu doi copii.

Inchiderea ziarelor e un scop deja de la sine inteles. Conturi blocate, calculatoare confiscate, angajati speriati si alungati...

Dar cu copiii ce aveti?

Doamne ajuta!