De cateva saptamani, a rasarit in fata Institutului un fel de cutie verde din sticla. Pe ea scrie “Evergreen“, si, la o privire mai atenta, veti descoperi ca este, de fapt, un bar amenajat cu fita. Dar nu asupra acestui lucru vom zabovi, ci asupra faptului ca locul cu pricina apartine lui Florentin Gust, fost lider al studentilor pe plan national si protejat al PSD.

Gust a reusit sa obtina spatiu unde nu se putea mai bine, adica in gura campusului universitar de la Institut. Asa se face ca, mai mereu, barul lui este arhiplin.

Interesant de stiut este ca, pe langa studentii din campus care isi permit sa ii calce pragul lui Gust (pentru ca preturile sunt piperate - n.r.), aproape in fiecare seara veti gasi la cate o masa din Evergreen personalitati social-democrate, cu functii mai mari sau mai mici.

Printre clientii lui Gust ii puteti repera pe consilierii judeteni ai partidului, cum ar fi Stefan Croitoru, si chiar pe parlamentarii PSD. Luni seara, discuta afaceri la una dintre mese deputatul Claudiu Manda.