Elevii din doua clase de la Colegiul "C.D. Loga" au T-shirt- uri cu poza lui Sandu Golcea

Profesorul Sandu Golcea este probabil singurul inspector scolar general din tara care are tricouri imprimate cu poza sa. Doua clase de elevi de la Liceul "C.D. Loga" din Timisoara au purtat, la o emisiune a unui post de radio din oras, tricouri albe, cu poza inspectorului general scolar din Timis insotita de textul "Sandu Golcea, profesorul anului 2005".

Profesorul Sandu Golcea, actualul inspector scolar general din Timis, a fost dascal de fizica la Colegiul "C.D. Loga" pana in urma cu aproximativ doi ani, cand a fost numit sef al ISJ. In cursul anului 2005, Golcea a primit titlul de "Profesorul anului", motiv pentru elevii sai sa imortalizeze momentul intr-un mod mai putin obisnuit.

Astfel, s-au confectionat in jur de 50 de tricouri, pe care a fost imprimata poza lui Sandu Golcea si titlul distinctiei pe care a primit-o in 2005. "Am fost placut impresionat de gestul copiilor, pe care i-am avut elevi", a declarat inspectorul scolar general.

Golcea spune ca Inspectoratul scolar nu are nici o implicare in realizarea tricourilor si ca nu s-au folosit bani publici pentru aceasta inedita actiune de propaganda.

"Scoala nu s-a implicat in nici un fel in aceasta actiune. si eu am fost surprinsa cand i-am vazut pe copii, dar acest lucru s-a intamplat chiar in emisiunea respectiva", a spus Simona Stoia, directorul Colegiului "C.D. Loga".