Oricat ar fi de dura, legea nu pare sa-i sperie cu nimic pe anumiti soferi. Politistii de la circulatie depisteaza zilnic, in trafic, conducatori auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice. Din nefericire, se intampla ca acesti soferi sa fie opriti prea tarziu, dupa ce au provocat accidente rutiere grave, uneori soldate cu morti si raniti. Stefan D. este unul dintre acesti monstri la volan.

La cei doar 19 ani ai sai, si cu permisul de conducere obtinut de putin timp, individul s-a urcat baut la volanul unei Dacii. Pe Drumul Judetean D.J. 140, din comuna Brazi, a surprins si accidentat mortal o femeie care se deplasa pe partea carosabila, in aceeasi directie cu autoturismul.

Politistii, sositi la locul accidentului l-au testat cu aparatul etilotest, acesta indicand o valoare de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tot in seara zilei de Florii si tot in comuna Brazi, politistii de la circulatie l-au oprit in trafic pe Marian M., de 39 ani, din Puchenii Mari, care conducea o Dacie 1310 pe acelasi drum judetean, desi avea permisul de conducere retinut pentru consum de alcool la volan. Culmea, testat cu etilotestul, a rezultat o concentratie de 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In fine, un al treilea monstru la volan, a fost prins dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp din Boldesti-Scaieni. Este vorba despre Bogdan M., de 22 ani, din Ploiesti, care a „suflat” 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In total, in acest weekend, pe drumurile prahovene, au fost constatate 2 infractiuni rutiere, au fost aplicate 33 de amenzi in valoare de 5.350 de lei si au fost retinute 2 permise de conducere in vederea suspendarii