Astazi, in timpul mitingului anti-Basescu initiat de Mircea Geoana la Craiova, presedintele PSD Dolj, Ion Calin, m-a amenintat si a adus injurii presei.

Iritat de faptul ca, tot astazi, in Expresul de Sud, am scris o ancheta despre el, Calin a uitat de prezenta sefului sau de partid si a recurs la amenintari: “Te distrug, te dau afara din Craiova si iti inchid ziarul”. Mircea Geoana a incercat sa-l calmeze: “Ion, abtine-te!”, insa inutil.

Incidentul, care s-a produs chiar in mijlocul celor 150 de persoane prezente la miting (printre care multi membrii PSD), a survenit la cateva minute dupa ce Primarul Craiovei, Antonie Solomon, declarase presei ca “mitingul nu este autorizat de Primaria Craiova”, iar postarea ilegala a bannerelor PSD, “ii va costa pe organizatorii manifestatiei cateva sute de milioane de lei amenda”.

Insusi panoul publicitar al Expresului de Sud, aflat chiar pe cladirea in fata careia s-a desfasurat mitingul, a fost dat jos - asa cum sustin martorii oculari - “din ordinul lui Ion Calin”.

Deoarece comportamentul presedintelui Filialei Dolj a Partidului Social Democrat fata de subsemnata si ziarul pe care-l reprezint se incadreaza in Codul Penal, atat eu cat si conducerea Expresului il vom actiona in instanta pe Ion Calin, chemandu-l sa depuna marturie in sustinerea celor declarate de mine chiar pe senatorul Mircea Geoana, presedintele PSD.