Politic & Administrativ

Liderul PNTCD Cluj, Radu Sarbu, critica guvernul Tariceanu cu argumentele presedintelui Basescu (HotNews.ro).

”Viceprimarul realizarilor” este titulatura cu care Buna Ziua Ardeal il gratuleaza pe Adrian Popa, cu ocazia prezentarii raportului sau de activitate (Buna Ziua Ardeal).

Parkingul Primariei Cluj nu are succes la soferii clujeni, la doua saptamani de la inaugurare (Clujeanul).

Reconstructia stadionului "Ion Moina" impune criterii dure constructorilor, excluzand firmele care nu au mai construit cel putin un complex sportiv in ultimii zece ani (Ziua de Cluj).

Clujul este al doilea oras ca populatie dupa Bucuresti, cu 308 100 locuitori (Ziua de Cluj).

Palatul Banffy care gazduieste Muzeul de Arta ar putea fi reabilitat printr-un proiect de 8,74 milioane euro, in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2007-2013 (Clujeanul).

Economic:

RATUC se pregateste sa transforme calatorii in consumatori de informatie si publicitate (HotNews.ro).

Reabilitarea Bastionului Croitorilor din Cluj este neinteresanta pentru firmele de constructie clujene (Clujeanul). Licitatia ar putea fi amanita, deoarece singura firma participanta (Co-Mod din Harghita) a cerut de doua ori suma prevazuta in bugetul local (Ziua de Cluj).

Napolact SA polueaza cu ape uzate paraul Nadas (Ziua de Cluj). Cateva kilograme de peste din zona platformei Baciu au murit din cauza reziduurilor industriale, iar compania a fost amendata cu 60 000 lei (Clujeanul).

Auchan scoate 450 de locuri de munca la bursa (Clujeanul).

Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj a amendat Kaufland pentru nerespectarea legislatiei europene a garantiilor (Ziua de Cluj).

Topul brokerilor - cel mai bogat boker clujean are un venit de 760 000 de euro pe anul trecut (Antena 1 Cluj).

Curtea de Apel Cluj a pronuntat intrarea in faliment a firmei Ben Ben, condusa de unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus (Romania libera editia de Transilvania Banat).

Regiunea de dezvoltare Nord-Vest va absorbi 524 milioane de euro din fondurile europene(Ziua de Cluj).