Experienta internationala la „U“

50.000 de euro a platit „U“ Cluj pentru transferul lui Haciatrian

Armeanul Haciatrian si Sergiu Costea, fost junior al Universitatii Cluj, au semnat ieri contractele de joc cu echipa „studenteasca“.

Haciatrian va evolua la „U“ Cluj pentru urmatoarele doua sezoane, cu optiune de prelungire pentru inca un an, in timp ce fotbalistul clubului Dinamo a fost imprumutat pina la finalul campionatului, clubul de pe „Moina“ avind si optiunea de cumparare a jucatorului. Fotbalistii au trecut fara probleme testele medicale si asteapta sa debuteze in culorile noului club.

Acestia s-au alaturat ieri lotului si au efectuat primul antrenament sub comanda tehnicianului Adrian Falub. Cei doi sint vazuti drept un colac de salvare de catre conducerea echipei. „Avind in vedere experienta internationala a lui Haciatrian, clubul nostru nu poate avea decit de cistigat. Consider ca va avea un aport important la redresarea formatiei. Pe Costea il stie toata lumea.

Este un jucator foarte bun si ne poate ajuta. Totul depinde de cum se va integra in echipa“, a precizat Sorin Vadana, directorul sportiv al Universitatii Cluj, care asteapta o victorie duminica, cu Dacia Mioveni: „Este timpul sa simtim si noi gustul victoriei. Trebuie sa mergem si sa invingem.

Si un egal ar fi multumitor, dar nu ne mai putem permite alti pasi gresiti“, a conchis oficialul clujean.

Sergiu Costea, nostalgic

Campion national la juniori, cu generatia lui Florescu si Cocis, Sergiu Costea este incintat de revenirea la Universitatea, unde isi asteapta fostii coechipieri: „Sint bucuros ca am ajuns din nou la Universitatea, echipa mea de suflet.

Sint apt din toate punctele de vedere si voi incerca sa fac tot ce stiu ca sa ajut echipa“, a mentionat mijlocasul, increzator in ce priveste partida cu Dacia Mioveni: „La Mioveni mergem sa cistigam, trebuie sa avem incredere in noi.“ Acesta si-a adus aminte si de perioada in care a evoluat pe „Moina“: „Mi-ar placea sa mai vina inapoi la Universitatea citiva

dintre fostii mei colegi, Florescu, Cocis, Codreanu, am fi o super-echipa!“.

Romik Haciatrian este convins ca „U“ Cluj isi va indeplini obiectivul in acest sezon: „Nu conteaza ca avem doar 2 puncte, pentru ca acest campionat este lung, mai sint 29 de etape si orice se poate intimpla. Stiu multe lucruri despre Universitatea, este o echipa cu o istorie bogata. Sint multumit ca am ajuns aici, abia astept sa pot ajuta echipa.

Il cunosc pe Jovanovic si il stiu si pe antrenorul Falub, am jucat in acelasi campionat citeva sezoane, in Cipru, am auzit ca este un antrenor foarte bun“, a declarat fotbalistul. Acesta s-a consultat inainte de a semna cu formatia de la poalele Feleacului cu antrenorul secund de la Unirea Urziceni, fosta glorie clujeana Cristian Pojar.