Stadion: “Cetate”/Spectatori: 2500/Timp: placut/Teren: bun/ Arbitri: Valentin Igna ** (Timisoara), Dan Gabriel ** (Timisoara), J. Fodor * (Od Secuiesc). Rezerva C. Fanita (Timisoara) Observator FRF: V.

Popa (Bistrita) /Cartonase galbene: Cires (‘21), Bitis (‘30), Dosan (‘52), Lintaru (‘71)/ Goia (‘50), Dalbea (‘83) *MARCATORI: Dalbea (‘21-pen), Zagrean (‘52)/ M. Pacurar (‘59, ‘90A3), Lintaru (‘71).

Muresul Deva: Rahoveanu (cpt.) - Bud, Cires, Dosan, Pisoiu - Sava (‘46, Onicas), Baciu (66, Coman), Bitis, Vaida - Szemely (‘46, M. Pacurar), Lintaru. Rezerve: M. Moldovan - Valasutean, Bolos, I. Moldovan. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Unirea Alba Iulia: G. Rotaru - Oara, Toporan, Goia, C. Selagea - Foro (‘68, Ghiorma), Dalbea (cpt.), Ad. Goga, D. Galdeanu (‘74, Dabu) - Pepenar, Zagrean (‘83, G. Grozav). Rezerve: Unchias - I. Cazan, Marincean, Hodor. Antrenor: George Ciorceri

Cum s-au marcat golurile...

n 0-1, Min. 21: Razvan Dalbea a deschis scorul dintr-un penalty dictat de centralul Valentin Igna dupa un fault comis de Cires asupra lui Galdean.

n 0-2, Min. 52: actiune individuala a lui Andrei Zagrean, acesta trimite un sut din lateral stinga, de la aproximativ 25 de metri.

n 1-2, Min. 59: aut de poarta pentru Unirea, G. Rotaru trimite in lateral pentru Oara, acesta loveste gresit mingea, M. Pacurar il dribleaza pe portar si inscrie din apropiere, reducind din diferenta.

n 2-2, Min. 71: Pisoiu patrunde pe flancul drept improvizat al albaiulienilor, Lintaru, trimite cu latul din 5, restabilind egalitatea pe tabela.

n 3-2, Min. 90A3: reluare din careul mic a lui Pacurar care adduce asfel toate cele trei puncte pentru gazde.

Schimbari in primul “11”

Asa cum a anuntat dupa infringerea cu CFR Timisoara, ca va face modificari in primul unsprezece, antrenorul albaiulienilor s-a tinut de cuvint si i-a lasat pe banca pe fundasii Cosmin Marincean si Ionut Cazan, iar Lucian Oroian nu a fost luat in lot, in schimb au fost trimisi in teren pe linia de fund Toporan, Goia si Oara, cel care a gresit la primul gol al gazdelor.

“Presiunea si aspiratiile noastre sint peste puterile unor jucatori. S-a gresit in special partea dreapta. Pina la 2-0, Oara se achitase bine de sarcini, nu a avut nici o problema, apoi a clacat, imi reprosez ca nu am sesizat, probabil era mai bine si pentru el si pentru noi sa fie schimbat. Consider ca acea gafa a fost capitala”, a declarat George Ciorceri.

“Imi asum responsabilitatea pentru primul gol, si imi cer scuze spectatorilor, colegilor si conducerii, pentru acea gafa. Am gresit copilareste”, a afirmat Oara la finalul meciului, recunoscindu-si vina.

“Toate etapele sint dificile de acum in colo pentru noi, pentru ca am pierdut doua meciuri, este o stare de neincredere la echipa, s-au facut schimbari insa nu au iesit, e destul de problematic, cei care nu au jucat sint nemultumiti ca nu au jucat iar cei care au jucat sint cu constiinta incarcata ca au pierdut, ne va fi foarte greu”, a incheiat tehnicianul albaiulian.

Prima decizie luata de conducerea “alb-negrilor” a fost aceea de a bloca primele pina cind echipa va urca pe pozitia a patra iar principalul unirist are drept ultimatum cistigarea meciului cu Liberty Oradea. In tribunele stadionului “Cetate” din Deva au fost prezenti peste 350 de albaiulieni, majoritatea efectuind deplasarea cu masinile personale.