Neoficial, insa, toata lumea vorbeste numai despre “biletelul” lui Saniuta. Oricum, vizita de astazi a lui Mircea Geoana in Prahova nu face altceva decat sa atate spiritele. Adevarul il vom afla in aceasta dupa amiaza chiar de la Geoana, care a anuntat ca va sustine o conferinta de presa la Ploiesti.

Daniel Savu, vicepresedinte al PSD Prahova si unul dintre candidatii la fotoliul de presedinte ne-a declarat: “Nu am fost informat oficial despre nicio revenire in functie. Nu cred ca PSD este un partid care sa se joace de-a “uite demisia, nu e demisia”.

Ma simt onorat daca celor din conducerea partidului le-a fost frica de candidatura mea, pentru ca atata timp cat doar eu si Marian Saniuta ne-am anuntat intentia de a candida, inseamna ca am produs valuri in partid. Am auzit de asa zisa scrisorica, insa nu cred ca cineva de la Bucuresti isi va permite sa incalce democratia interna de partid”.

Deputatul Mihai Apostolache este amuzat de zvonurile din interiorul partidului: “S-a mutat, cumva, “O scrisoare pierduta” la PSD? Am auzit si eu ce se vorbeste, dar, cum nu candidez la sefia filialei, nu prea m-a interesat subiectul. Stiu doar ca la sfarsitul acestei luni va avea loc o Conferinta Judeteana a partidului si cam atat”.

Chestionat in aceesi problema, deputatul Constantin Marin, secretarul general al PSD Prahova, a incercat sa nege posibila reinscaunare a lui Saniuta: “Nu este nimic oficial. Sunt tot felul de zvonuri si asta inseamna ca suntem un partid important”.