In numai doua minute de joc (‘9 si ‘10), elevii lui Costel Gache au inscris de doua ori, prin Patrascu si Chigou. Gazdele din Valea Jiului au redus din handicap pina la pauza, prin Apetrei (‘31), dar omul providential al lui Ghita Poenaru s-a numit Tismanaru, care, marcind in minutele 71 si 80 a intors soarta meciului in favoarea “ortacilor”.

Alcatuita dintr-o formatie cu multi titulari menajati, Poli Timisoara a avut mult de furca cu Prefab Modelu, dar jucatorii lui Uhrin au rezolvat meciul in doua minute (62 si 64) prin golurile lui Abiodun si Rusic. Scorul final de 3-0 a fost stabilit de Gigel Bucur (introdus doar in partea secunda), in min. 84.

In fine, Ceahlaul a cistigat la Drobeta Turnu-Severin cu 3-1, prin golurile marcate de Ayza (‘36), Golban (‘53) si Schumacher (‘59), golul de onoare al gazdelor fiind realizat, in prelungiri, de portughezul Moutinho.

Meciurile zilei

Dintre meciurile de astazi, cele mai atractive par FC Brasov - Gloria Bistrita (ora 16,15) si FCM Bacau - Steaua (20,30), ambele transmise in direct de Antena 1.

In mod normal, Steaua n-ar trebui sa aiba probleme la Bacau cu formatia lui Cristi Popovici, stiuta fiind amicitia dintre cei doi “baskani”, Gigi Becali si Dumitru Sechelariu. Insa situatia de criza cu care se confrunta echipa bucuresteana poate duce la surprize.

La Brasov, Razvan Lucescu se confrunta cu echipa lui Nelutu Sabau, meciul fiind si un bun test de apreciere a posibilitatilor formatiei de sub Timpa de a ataca esalonul de elita.

In afara de aceste doua partide televizate, restul meciurilor se disputa de la ora 15,30. Singurul meci al zilei intre doua formatii din elita este cel care se disputa la Cluj, intre Universitatea si FC Vaslui. Cele doua echipe s-au intilnit recent, chiar pe “Ion Moina”, vasluienii lui Dorinel Munteanu cistigind cu 3-2.

Liderul Ligii I, se deplaseaza la Sacele, unde infrunta una dintre formatiile de frunte ale zonei, care poate pune oricui probleme, in afara (poate) de apropiata FC Brasov. Concordia Chiajna, surpriza seriei I a ligii secunde, cu Lita Dumitru la timona si cu consacratii Florentin Dumitru si Lincar, inregimentati pe linga alti jucatori cu experienta, se confrunta cu otelarii galateni.

Un alt duel intre primele doua esaloane are loc la Deva, unde Muresul (locul II in seria a II-a) se lupta cu Politehnica Iasi. In rest, au loc partide care includ formatii din Liga a III-a: ACU Arad - Dacia Mioveni, Tricolorul Breaza - Gloria Buzau, FC Baia Mare - Unirea Urziceni si Sanatatea Cluj - UTA.

Adauga comentariu