Sexul in grup se cauta prin ziare, ascuns la anunturile de matrimoniale, pe site-urile xxx, dar si prin afisele si pliantele distribuite direct pe strada. Asta deoarece prahovenii sunt tot mai interesati de ceea ce presupune un "menage a trois". Barbatii sunt de regula primii care accepta sexul cu mai multe partenere, mergand pe principiul ca mai senzual decat o femeie sunt... doua femei.

Potrivit anunturilor cu sau fara "perdea", exista si femei care accepta aceasta forma de manifestare a dorintelor sexuale ca pe un lucru absolut normal. Ne-am convins de acest lucru sunand la unul dintre numeroasele cupluri dezbracate de inhibitii. "Sunteti interesata? Pai...cel mai bine ar fi sa veniti la noi acasa.

Suntem discreti, nu afla nimeni ce facem noi aici" sau "Bruneta? Perfect! Iubita mea este blonda si ar fi interesant sa va vad pe amandoua...ce contrast... suntem tineri si daca nu ne facem acum de cap...atunci cand? Ma anuntati cand ati fi dispusa sa veniti... pot sa vin sa va iau" sunt doar cateva dintre invitatiile la sex in grup pe care le-am primit prin telefon.

"Exclus rromii" Daca unele cupluri vor o partida de sex in grup din dorinta de a experimenta ceva nou si sunt chiar dispusi sa plateasca, sunt si situatii in care placerea este oferita numai contra cost. "Tinere fierbinti si fara prejudecati, dornice de nebunii cu mai multi parteneri oferim clipe de neuitat barbatilor generosi", este un anunt de prostitutie mascata.

Insa, chiar si pe taramul sexului, discriminarea isi face aparitia. "Va spunem din start ca nu acceptam rromii... am avut experiente neplacute si mai bine evitam" a fost o replica auzita foarte des in dialogul purtat cu amatorii sexului in grup.