Timp de cinci zile la Alba Iulia s-au aflat 200 de concurenti, antrenori, preparatori si manageri sportivi. Finala concursului de haltere a adus judetului nostru 15 medalii (6 de aur, 4 de argint si 5 de bronz), cistigate atit de baieti cit si de fete, un bilant considerat foarte bun de antrenorul Ioan Fratila.

“In premiera s-a desfasurat, la Alba Iulia faza finala iar concurentii nostrii s-au prezentat foarte bine, am reusit sa obtinem un total de 15 medalii. Suntem multumiti de ceea ce am realizat, elevii mei demonstrindu-si inca o data valoarea” a afirmat, Ioan Fratila, antrenorul Unirii.

Armina Cistelecan la lotul national

Concurenta albaiulianca, Armina Cistelecan (cat. 75 kg) a adus judetului nostru 3 medalii de aur, ea devenind, astfel, campioana nationala la haltere. Biroul Federal a decis ca acesta sa fie inclusa in lotul national care se pregateste la Bascov, unul dintre antrenori fiind, concitadinul nostru Andrei Socaci.

“Sunt multumita, iar pentru mine a fost un rezultat mare. In acelasi timp ma onoreaza cooptarea la lotul national, dar cred rezultatele obtinute, 6 titluri de campioana nationala si o data cistigatoare a Cupei Romaniei, imi dadeau dreptul pentru a face acest pas” a spus Armina Cistelecan.

Clujeanul Vlad Voievod (cu dubla legitimare, CSM Cluj - antrenori Vladimir Voievod si Vasile Felecan, respectiv CS Unirea) a castigat in Cetatea Unirii cel de-al doilea titlu national la juniori I. Inca o data se demonstreaza ca in judetul nostru avem multe valori, de care trebuie sa fim mandri.