Dorea sa faca sex cu orice pret

Trei incercari disperate de viol, si nici o reusita, acesta este rezultatul unor actiuni repetate intr-o singura zi de un prahovean, proaspat eliberat din penitenciar, pe care se pare ca cei 17 ani de detentie, sau mai bine zis abstinenta sexuala, l-au facut sa-si piarda mintile. Prima tinta, adica prima femeie care a iesit in calea acestuia, a reusit sa fuga.

Suparat ca prima tentativa i-a esuat, fostul detinut s-a reorientat catre o noua victima. Nici de aceasta data nu si-a putut duce insa planul la capat, fiind oprit de niste trecatori. Pornit cu orice chip sa faca sex, barbatul isi alege o noua victima, careia ii smulge doar un cercel.

Dupa circul petrecut in Gara de Sud a Ploiestiului, mizileanul Nicolae Daniel, de 39 de ani, care a tinut mortis sa doboare propriile recorduri sexuale vrand sa violeze trei femei in mai putin de trei ore, a ajuns de unde plecase cu doar o luna de zile in urma, adica in inchisoare.

Stelian Parepa, comisar sef la Politia TF Prahova, care a stat de vorba cu cele trei victime, a spus ca se pare ca cei 17 ani petrecuti in inchisoare au facut ca imaginatia lui Daniel sa o ia razna, asa ca barbatul a vrut sa faca sex cu orice pret.

Agresorul a fost depistat in cele din urma de oamenii legii, barbatul riscand acum 9 ani de inchisoare pentru tentativa de viol, la care se mai adauga cativa ani pe care ii mai avea de executat.